باران دریـــــــا

دروغگو دروغ نمیگوید مگر به سبب حقارتی که درنفس خود احساس میکند. پیامبر اکرم(ص)

باران دریـــــــا

دروغگو دروغ نمیگوید مگر به سبب حقارتی که درنفس خود احساس میکند. پیامبر اکرم(ص)

نوعی سرطان زیرک

نوعی سرطان زیرک

حتماً تا به‌حال هیجانی به‌نام عصبانیت را تجربه کرده‌اید. اگر بخواهیم تعریفی از عصبانیت ارائه دهیم، باید بگوییم عصبی ‌بودن، واکنش فلج‌کننده‌ای است که هنگام بر‌آورده‌ نشدن توقعات شخصی پیدا می‌شود و می‌تواند به‌شکل خشم و غضب، خصومت و یا سکوت‌ ترش‌رویانه بروز نماید.

عصبی‌بودن، واکنشی است که به‌سبب تکرار شدن، آموخته شده است تا فرد در برابر یأس و ناکامی، آن‌ها را از خود بروز دهد.

عصبی‌بودن هیچ‌گونه بازده روانی نداشته و تنها ضعف و ناتوانی به‌دنبال دارد. از نظر جسمی، باعث انقباض‌های شدید عضلات، زخم ‌معده، تپش ‌قلب، بی‌خوابی، خستگی و حتی بیماری‌های قلبی می‌شود. در زمینه‌های روانی، عصبانیت موجب گسسته‌ شدن روابط عاشقانه، ایجاد اختلال در ارتباط انسانی، پیدایش احساس تقصیر و افسردگی شده و به‌طور‌کلی سد راه و مانع زندگی بارور می‌شود.

عصبی ‌بودن، واکنش فلج‌کننده‌ای است که هنگام بر‌آورده‌ نشدن توقعات شخصی پیدا می‌شود و می‌تواند به‌شکل خشم و غضب، خصومت و یا سکوت‌ ترش‌رویانه بروز نماید.

همیشه شنیده‌ایم که ابراز عصبانیت، بهتر و سالم‌تر از خفه ‌کردن آن است اما راه سالم‌تری نیز وجود دارد و آن، عصبانی نشدن است. در این‌صورت بر سر دوراهی ابراز خشم یا خفه‌کردن آن قرار نخواهیم گرفت.
عصبانیت در روابط

بنابراین هر بار شما به‌خاطر شخصی یا چیزی که دوست ندارید، عصبانیت را انتخاب می‌کنید، تصمیم می‌گیرید که در برابر واقعیت، آزرده‌خاطر شوید یا به‌نحوی دیگر روحیه‌ی خود را فلج سازید. این واکنش، به‌کلی اشتباه است چون عصبی ‌بودن و عصبانیت، هیچ‌چیز را تغییر نمی‌دهد. این واکنش شما، فقط دیگران را تشویق می‌کند که روش خود را ادامه دهند و در این میان، تمام فشار‌ها، ناراحتی‌ها و عذاب‌ها‌ی جسمی و فکری، نصیب شما می‌شود. انتخاب درحقیقت حق شماست اما یک طرز فکر نو، شما را یاری می‌دهد تا نیاز به عصبانیت را از بین ببرید.
چگونه عصبانیت خود را کنترل کنیم؟

خشم، در میان افراد، از درجات مختلفی برخوردار است. خشم را می‌توان نوعی سرطان زیرک دانست که روان انسان‌ها را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. عصبانیت و عصبانی بودن را می‌توان از بین برد. این کار، مستلزم تفکر زیاد و اندیشه‌های نو است و هر بار فقط در لحظه‌ی خاص خود، مؤثر است.

- اولین و مهم‌ترین کار، این است که در لحظه‌ی خشم، از افکار خود آگاهی پیدا کنید.

- سعی‌نکنید خودتان را با این تصویر فریب دهید که شاید شخص شما، از تجربه‌های ناگوار و زننده، لذت می‌برید.

- هنگامی که عصبی می‌شوید، یاد بگیرید که به دیگران هم حق انتخاب بدهید، همان‌گونه که خود بر این حق اصرار دارید.

- یک یادداشت روزانه‌ی عصبانیت تهیه کنید و زمان و مکان و واقعه‌ای که در آن‌ها عصبانیت را انتخاب می‌کنید، دقیقاً یادداشت کنید.

به‌جای این‌که در برابر شرایط دشوار و یأس‌آور، برده‌ی هیجانات باشید، موقعیت‌های دشوار را به‌عنوان یک نوع مبارزه‌طلبی برای تغییر دادن آن تلقی کنید، آن‌گاه هیچ‌وقت عصبانی نخواهید شد.

- پس از بروز خشم، اعلام کنید که خطا کرده‌اید.

- سعی‌کنید هنگام عصبانیت، نزد شخصی بروید که دوستش دارید.

- زمانی که عصبانی نیستید، با کسانی که بیش‌تر در معرض خشم شما هستند، گفت‌و‌گو کنید.

- خودتان را دوست بدارید، در این‌صورت هرگز خود را گرفتار خشم‌های مخرب و نابود‌کننده‌ی شخصیت نخواهید کرد.

- به‌جای این‌که در برابر شرایط دشوار و یأس‌آور، برده‌ی هیجانات باشید، موقعیت‌های دشوار را به‌عنوان یک نوع مبارزه‌طلبی برای تغییر دادن آن تلقی کنید، آن‌گاه هیچ‌وقت عصبانی نخواهید شد.
کنترل خشم

اما گروه دیگری نیز هستند که ممکن است خشم خود را بروز ندهند و با وجود این‌که در خود احساس عصبانیت زیادی می‌کنند، هیچ‌وقت جرأت ابراز آن را پیدا نمی‌کنند. آنان خشم خود را می‌خورند و کلمه‌ای نمی‌گویند. در این‌صورت، خود را آماده‌ی ابتلا به زخم‌‌معده‌‌های دردناک می‌کنند و تمام لحظات را با اضطراب فراوان به‌سر می‌برند. این گروه، نقطه‌ی مقابل آنانی که به خشم می‌آیند، نیستند. این‌ها نیز همان توقعات را از دیگران و از روزگار دارند و می‌خواهند مردم، مطابق الگوی دلخواه آنان رفتار کنند، با خود می‌گویند اگر همه‌چیز بر وفق مرادشان باشد، عصبانی نخواهند شد.

طبق تحقیقات انجام‌شده، زنان درمجموع، هیجان‌های مثبت و منفی را شدید‌تر از مردان حس‌ می‌کنند و حتی اگر تفاوت‌های جنسیتی را کنار بگذاریم، زندگی عاطفی برای کسانی که به هیجان‌ها بیش‌تر توجه می‌کنند، غنی‌تر است. این حساسیت عاطفی شدید، به آن معناست که در این قبیل افراد، تحریکی کوچک، طوفان شدید عاطفی برپا می‌کند؛ خواه از نوع مثبت و خواه از نوع منفی.

روش های مختلف دم کردن قهوه

روش های مختلف دم کردن قهوه

نوشیدنی قهوه نوعی نوشیدنی گرم است که از دانه برشته شده قهوه که از گیاه قهوه بدست می آید، تهیه می شود.
این نوع نوشیدنی همچون چای، جایگاه خاصی در انواع نوشیدنی های گرم دارد. با اضافه نمودن مواد مختلف به نوشیدنی قهوه و همچنین با روش های مختلف دم کردن آن، انواع متفاوتی از این نوع نوشیدنی را تهیه می کنند.

روش های مختلف دم کردن قهوه
برای تهیه نوشیدنی قهوه، قهوه را می توان به صورت های مختلف دم کرد. تمام این روش ها را به چهار دسته کلی تقسیم بندی نموده اند که تفاوت این روش ها تنها به این نکته بستگی دارد که چگونه آب را به قهوه اضافه می کنند.


جوشاندن
یکی از روش های قدیمی دم کردن قهوه که هنوز در خاور میانه، آفریقای شمالی، ترکیه و یونان به کار می رود، این است که قهوه را به همراه آب، داخل قوری می ریزند و اجازه می دهند که آرام به جوش آید. این نوع قهوه را گاهی شیرین مصرف می کنند. برای این کارچند حبه قند داخل قوری می ریزند و می گذارند تا همراه قهوه به جوش آید. گاهی به این قهوه هل هم اضافه می کنند.

قهوه ترک به این روش تهیه می شود. قهوه بدست آمده، نوشیدنی غلیظی است که رویش کف دارد و پودر قهوه هم در ته فنجان، ته نشین شده است.


تحت فشار قرار دادن
قهوه اسپرسو ، با تحت فشار قرار دادن آب داغ تهیه می شود. این روش برای تهیه انواع نوشیدنی های قهوه به کار می رود. قهوه اسپرسو طعم متمایزی داشته و به علاوه رویش ماده خامه مانندی جمع می شود.

در این روش از نوعی قوری که سه بخش دارد استفاده می کنند. در قسمت پایینی، آب می ریزند. پس از آن که آب به جوش می آید، با فشار وارد قسمت میانی می شود که پودر قهوه در آن قسمت قرار دارد. در نهایت، نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی قوری جمع می شود. معمولاً قوری را روی گاز می گذارند تا عملیات تهیه قهوه صورت گیرد.


کمک گرفتن از نیروی جاذبه
روشی دیگر برای تهیه ی نوشیدنی قهوه، قرار دادن پودر قهوه داخل یک صافی است که آب جوش قطره قطره روی قهوه می چکد. طعم این قهوه به میزان آب و قهوه بسیار بستگی دارد. اما کلاً طعم قهوه اسپرسو از این قهوه بهتر است. در این روش با استفاده از نیروی جاذبه، آب از میان پودر قهوه عبور می کند و قهوه خوش طعمی را ایجاد می نماید.


خیس کردن
در این روش از استوانه ای شیشه ای که دارای پیستون صافی داری است استفاده می کنند. قهوه و آب جوش در استوانه با هم مخلوط می شوند (معمولاً به مدت چند دقیقه) قبل از آن که پیستون که به شکل فویل است، پایین بیاید. در این هنگام نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی آماده ریختن است.

قهوه های کیسه ای نسبت به چای کیسه ای کمیاب ترند. این امر به دلیل آن است که در تهیه ی قهوه کیسه ای باید مقدار زیادی قهوه آسیاب شده (نسبت به چای به کار رفته در چای کیسه ای) به کار برد که از نظر اقتصادی برای تولید کنندگان این محصولات، با صرفه نمی باشد.

در تمام این روش ها از مخلوط آب جوش با قهوه آسیاب شده (دانه قهوه ای که برشته و آسیاب شده است) استفاده می شود. پودر قهوه یا پشت صافی باقی می ماند یا همراه نوشیدنی داخل فنجان ریخته می شود. میزان ریز بودن دانه قهوه بستگی به نوع نوشیدنی دارد که قرار است با آن تهیه شود.

دستگاه های برقی تهیه قهوه، آب را جوش می آورند و سپس مواد لازم را بدون این که لازم باشد انسان کمک زیادی کند، با هم مخلوط می کنند. این دستگاه ها بر اساس برنامه زمان بندی خاصی عمل می کنند. افرادی که در تهیه نوشیدنی قهوه مهارت دارند، دانه های سبز قهوه خام و دم کردن آنها به روش سنتی را ترجیح می دهند.


انواع نوشیدنی قهوه
قهوه تلخ: نوعی قهوه ی دم کرده است که بدون شکر، شیر و دیگر مواد افزودنی مصرف می شود.

شیر قهوه: قهوه ای است که پس از تهیه ی آن، شیر و گاهی شکر اضافه می کنند.

کاپوچینو: نوعی اسپرسو است که با شیر کف کرده و گاهی شکر و کاکائو تهیه می شود.

قهوه معطر: در برخی کشورها، به نوشیدنی قهوه مواد مختلفی اضافه می نمایند. شکلات یکی از مرسوم ترین این مواد است که یا روی قهوه آماده شده می پاشند یا همراه با قهوه هنگام دم کردن، مخلوط می کنند. البته از برخی ادویه جات از جمله دارچین، جوز هندی، هل و.. هم برای معطر نمودن قهوه استفاده می کنند.

قهوه یونانی یا قهوه ترک: این نوع قهوه را با جوشاندن پودر بسیار ریز قهوه در آب تهیه می کنند. این نوع قهوه را داخل قوری مسی که دسته بلندی دارد و سر آن باز است درست می کنند. زمانی که قهوه را داخل فنجان می ریزند، صافی نمی گذارند و بنابراین، پودر قهوه که دیگر به تفاله قهوه تبدیل شده است هم داخل فنجان می ریزد. معمولاً فنجان را تا مدتی حرکت نمی دهند تا این پودر قهوه کاملاً ته نشین شود. گاهی به این نوع قهوه ادویه و شکر هم اضافه می کنند.


قهوه فوری
قهوه فوری پودری است که قابل حل شدن در آب یا شیر می باشد. این نوع قهوه به روشی بسیار متفاوت از قهوه هایی که در بالا در موردشان توضیح داده شد، تهیه می شوند. البته این نوع قهوه مسلماً طعم قهوه هایی که برای درست کردن آنها زمان صرف می شود، را ندارد. برخی این نوشیدنی را غیر قابل تحمل به شمار می آورند و بعضی عقیده دارند که جانشین خوبی برای نوشیدنی قهوه واقعی است. برخی هم اعتقاد دارند که این نوشیدنی، اصلاً قهوه نیست و نوعی نوشیدنی خاص خود می باشد.


جنبه های اجتماعی نوشیدنی قهوه
کشورهای آمریکا، آلمان و فنلاند به ترتیب، بیشترین میزان مصرف قهوه را دارند. در کانادا و اروپا هم این نوشیدنی رایج است و بسیاری از رستوران ها تخصص ویژه ای در تهیه ی این نوشیدنی دارند.
در این رستوران ها چای، انواع ساندویچ، انواع کیک و کلوچه و دیگر انواع اسنک هم عرضه می شود. افرادی که این نوشیدنی را خیلی دوست دارند، معمولاً در پیک نیک ها و یا مسافرت ها قهوه را آماده نموده و داخل فلاسک که تا مدتها آن را گرم نگه می دارد با خود می برند.

در برخی کشورها، مخصوصاً شمال فرانسه، نوشیدنی قهوه جایگاه خاصی در عصرانه دارد. افراد، دوستان و افراد فامیل خود را به عصرانه دعوت می کنند و به عنوان عصرانه، به آنها قهوه با کیک می دهند. معمولاً این کیک ها را خانم ها خود در خانه تهیه می کنند.

البته از قهوه در وعده صبحانه هم بسیار زیاد استفاده می کنند.


مواد محرک موجود در قهوه
همان طور که می دانید، قهوه دارای کافئین بوده که نوعی ماده محرک محسوب می شود. بنابراین معمولاً برای صبحانه و هنگام کار، از این نوع نوشیدنی استفاده می کنند (چون کافئین خاصیت از بین بردن حالت خواب آلودگی دارد). دانش آموزان و دانشجویان هم در شب های امتحانات، از این نوشیدنی استفاده می کنند که قدرت تمرکزشان بالا رود. کارمندان هم وقتی خسته می شوند و احساس می کنند که برای ادامه کار دیگر انرژی ندارند، با خوردن یک فنجان قهوه انرژی خود را باز می یابند.

قهوه بدون کافئین، نوعی قهوه است که کافئین موجود در آن را با استفاده از آب یا یک حلال دیگر، مثلاً تری کلرو اتیلن گرفته اند.


قهوه به عنوان نوعی کود
تفاله نوشیدنی قهوه کود خوبی محسوب می شود، چون میزان نیتروژن آن بسیار بالاست. نیتروژن بخش عمده RNA و DNA و همچنین پروتئین را تشکیل می دهد که گیاهان برای رشد خود، به این مواد نیاز اساسی دارند. پودر قهوه پتاسیم، فسفر و بسیاری از مواد لازم برای رشد گیاه را هم در بر می گیرد. بسیاری از باغبان ها به این نتیجه رسیده اند که با اضافه کردن پودر قهوه به خاک، گل های رز بزرگ و خوشرنگ می شوند.

چگونه سرعت رشد مو را زیاد کنیم ؟

چگونه سرعت رشد مو را زیاد کنیم ؟

چگونه سرعت رشد مو را زیاد کنیم ؟

آیا می خواهید موهایتان سریعتر رشد کند؟ اگر اینطوره چندتا کار نیاز است که انجام بدهید تا کار شروع بشود. برای مثال، رژیم غذایی شما به همان اندازه که بر کیفیت مو تاثیر می گذارد بر رشد آن نیز تاثیر دارد. خوردن مقدار کافی از غذاهای سالم همراه مقدار کافی آب به پیش گیری یا درمان مشکل موهایتان کمک خواهد کرد.رشد سالم مو به همان اندازه ی رشد سالم بدن مهم می باشد. بیایید چند نکته ی ساده را امتحان کنیم که می تواند در ضخیم و بلند شدن تارهای مو مفید باشد.

* برای رشد سریع تر مو، رژیم غذایی غنی از مواد معدنی و پروتئین ها داشته باشید. غذاهای گوناگونی وجود دارند مانند شیر، مغزها ( پسته، گردو....)، بادام و فراورده های شیر می توانند باشند.

* مقدار زیادی سبزی و میوه، عسل، حبوبات و غلات استفاده کنید چون اینها می توانند به قوی شدن موی شما کمک کنند.

* از مصرف غذاهای دارای کلسترول بالا پرهیز کنید چون می توانند اثر بدی روی پوست و مو داشته باشند. سبزی خام، لوبیا و ماهی استفاده کنید.

* از مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب ضروری استفاده کنید مانند روغن دانه ی کتان، ماهی تن، ماهی قزل آلا، روغن آفتاب گردان، دانه های کنجد و کدو حلوایی.

* از مواد غذایی حاوی ویتامین C استفاده کنید مانند گوجه فرنگی و پرتقال که رشد موهای شما را افزایش می دهند.

* ویتامین E به رشد سریع مو کمک زیادی می کند. بنابراین جوانه ی گندم و روغن زیتون را توصیه می کنیم.

* برای رشد سریع تر مو، این تیمارها را امتحان کنید. 1 عدد تخم مرغ را با روغن ویتامین E و روغن زیتون مخلوط کرده و مستقیما روی پوست سر قرار دهید. 10 دقیقه پوست سر را ماساژ داده و دست کم 30 دقیقه به حال خود رها کنید. سپس موهای خود را با شامپوی مناسبی بشویید.

* تکنیک دیگر برای رشد مو، کمی پودر شنبلیله، شیر نارگیل و پودر فلفل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی پوست سر قرار داده و قبل شستن کمی اجازه دهید تا به خورد پوست رود.

* این ها تکنیک های ساده ای برای رشد سریع موها هستند. نتیجه ی کار پس از 2 هفته نمایان می شود.

قوانین آداب معاشرت مناسب

قوانین آداب معاشرت مناسب


مهم بودن برخورد های اول


اولین تاثیر در برخورد اولیه، معمایی ظریف است. اگر آن را باز کنید، هر بخش‌اش را به روشنی می‌بینید و متوجه می‌شوید که چه تاثیری بر کل دارد. این تاثیرات کاملا به طور منظم اتفاق می‌افتد، به طوری که بندرت متوجه آنها می‌شویم. تاثیر خوب گذاشتن اولیه، نشانه احترام است.

شما در واقع به طرف دیگر می‌گویید برایم مهم است که درباره من چه قضاوتی می‌کنی. می‌خواهم در حضور تو به بهترین شکل ظاهر شوم. این به مراتب بهتر از این است که بگویید من این هستم یا قبول کن یا نکن.

تاثیرگذاری روی افراد، موضوع مهمی است، زیرا یادآوری‌های بعدی را به وجود می‌آورد. تاثیر اول، نخستین و شاید تنها فرصت مناسبی است که به افراد بگوییم ما چگونه انسانی هستیم. به همین دلیل می‌گوییم تاثیر اول در این زمینه که دیگران شما را چگونه می‌بینند، از اهمیت فراوانی برخوردار است. این تاثیرگذاری بخصوص در دنیای امروز اهمیت فراوانی دارد.‌ تا قرن‌ها مردم در همان مکانی که متولد می‌شدند، زندگی می‌کردند. در آنجا با مردمی که کاملا شناخته شده بودند، ارتباط برقرار می‌کردند و معاشرت، کار و تجارت داشتند.

اکنون در عصری زندگی می‌کنیم که مردم به خانه‌ها و شهرهای جدید اسباب‌کشی می‌کنند، تغییر شغل می‌دهند، دوستان جدید پیدا می‌کنند و با سرعتی بسیار بیشتر از گذشته، رابطه‌ها و ارتباطات را به وجود می‌آورند.

این یک واقعیت است که افراد بسرعت و ناخواسته از شما برداشت می‌کنند. آنها با توجه به حرف‌ها و رفتارهای اولیه‌تان از شما برداشت می‌کنند. برداشت آنها در برخورد اول به این اشاره دارد که فکر می‌کنند شما همیشه این گونه عمل می‌کنید، حتی اگر این تصورشان اشتباه باشد.

می‌توان گفت در نگاه اول، افراد نمونه کوچکی از شما را می‌بینند و بخش باریکی از زندگی شما را لمس می‌کنند؛ اما همین نمونه کوچک، صددرصد اطلاعاتی است که آنها درباره شما دارند و به طور ناخودآگاه فرض می‌کنند این مختصر آگاهی، تصویر دقیقی از کل شخصیت شماست.

بررسی‌های روانشناختی نشان داده است افراد هنگام ارزیابی دیگران به اطلاعات اولیه‌ای که به دست می‌آورند، بهای بیشتری می‌دهند تا اطلاعاتی که بعد به دست می‌آورند. به عبارت دیگر، به احتمال زیاد افراد آنچه را در شروع کسب می‌کنند، درست و صحیح می‌پندارند.

یکی از اشتباهات افراد در نخستین برداشت از رفتار طرف مقابل این است که فکر می‌کنند اگر کسی یک ویژگی مثبت دارد، دارای مجموعه‌ای از دیگر صفات مثبت هم هست؛ در حالی که ممکن است او آنها را نداشته باشد. برای نمونه شاید کسی که به نظرتان تیزبین رسیده است، در آن واحد باهوش، دوست‌داشتنی و موفق ارزیابی کنید؛ هرچند ممکن است این خصوصیات را در او مشاهده نکرده باشید و شخص نیز فاقد این خصایص باشد.

زبان بدن در اولین برخورد

داوری لحظه‌ای و فوری بزرگ‌ترین بخش تاثیر اول است و در این داوری، زبان بدن یکی از عناصر بسیار مهم به نظر می‌رسد. به طور کلی اقداماتی که در لحظه اول برخورد، بشدت توی ذوق می‌زند و مانع ارتباطی ایجاد می‌کند عبارتند از خاراندن سر، جویدن عصبی گوشه لب‌ها، دوری از تماس چشمی، قوز کردن یا بی‌انعطاف ایستادن و ... .

در اولین برخورد، وقتی فرد لبخند نمی‌زند، حالت بدنی خشکی دارد، به افراد نگاه نمی‌کند، باعث می‌شود افرادی را که به او نزدیک می‌شوند، ناامید کند. انسان‌ها به طور کلی از کسانی استقبال می‌کنند که پر انرژی و گشاده‌رو باشند و لبخند یکی از مطمئن‌ترین زبان تن است.

لبخند به دیگران می‌گوید در آن لحظه خاص شما خوشحال یا راضی هستید. وقتی به کسی لبخند می‌زنید، نورون‌های منعکس‌کننده او از هم باز و شاد می‌شوند و متقابلا لبخندی را به نمایش می‌گذارد و آگاهانه یا ناآگاهانه احساس می‌کند روی شما تاثیر خوشایندی گذاشته‌اند.

در اولین برخورد، وقتی فرد لبخند نمی‌زند حالت بدنی خشکی دارد و به افراد نگاه نمی‌کند باعث می‌شود افرادی را که به او نزدیک می‌شوند، ناامید کند. لبخند نزدن، افراد را خنثی و بی‌تفاوت نشان می‌دهد. توجه به این نکته نیز مهم است که لبخند زمانی واقعی برداشت می‌شود که چشم‌ها و بقیه بخش‌های صورت را هم دربرگیرد. در ضمن مهم‌ترین جنبه لبخند در تاثیرگذاری اولیه، رنگ دندان‌های شماست.

وضع ظاهرتان نخستین اطلاعاتی است که دیگران از شما می‌گیرند. وقتی لباس آراسته و تمیز بپوشید این پیام را منتقل می‌کنید که از اعتماد به نفس فراوان برخوردارید و به دنیای پیرامونتان بها می‌دهید.برای خوب به نظر رسیدن لزوما نباید زیبا و خوش‌چهره باشید. البته، زیبا بودن چیز بدی نیست، اما داشتن اطمینان خاطر و اعتماد به نفس مهم‌تر است. اگر خوب ، خوشایند و مورد اعتماد به نظر برسید ارتباط را جذب می‌کنید و طرف مقابل را در موقعیت آرامی قرار می‌دهید.

متخصصان بر این عقیده‌اند که تاثیرگذاری اولیه با برنامه‌نویسی ذهن ما برای ارزیابی و طبقه‌بندی کردن در رابطه است. ما اطلاعاتی جمع‌آوری می‌کنیم تا بدانیم طرف مقابل چگونه با ما همخوانی دارد. در جلسه آغازین وقتی می‌خواهید نظر مساعد طرف مقابل را جلب کنید ، لازم است همه توجه تان را به طرف مقابل بدهید.

در اینجا، تماس چشمی از اهمیت بسزایی برخوردار است. سعی کنید در 70 درصد وقت، تماس چشمی برقرار کنید. وقتی در چشم‌های طرف مقابل نگاه می‌کنید در واقع به او می‌گویید حرفی که می‌زند معنی‌دار و برای شما مهم است. برقراری تماس چشمی برای نشان دادن اعتماد و اطمینان ضرورت دارد.

در برخی فرهنگ‌ها ناتوان بودن در برقراری تماس چشمی نشانه بی‌ادبی است، نشانه نداشتن اعتماد به نفس است و در مواردی اشخاص ممکن است تصور کنند شما یک فرد دروغگو هستید. این را هم بدانید که در بعضی از نقاط دنیا مانند آسیای جنوبی، نگاه کردن در چشم نشانه بی‌ادبی است. پس این موضوع به فرهنگ فرد بستگی دارد مثلا در ایران و در بین مسلمانان این موضوع به خاطر مسائل شرعی و در بر خورد با نامحرم متفاوت است. در دین ما کلیه مسائلی که عنوان شد ،بین خانم ها وآقایان متفاوت است.

در حالی که برقراری تماس چشمی تا حدی مفید و خوب است، اگر پیوسته در چشم‌های دیگران نگاه کنید کار خوبی نکرده‌اید.

روان‌شناسان پی برده‌اند که دست دادن محکم همراه با نمایش گذاشتن قدرت، مدت طول کشیدن دست‌دادن و برقراری ارتباط چشمی مناسب تاثیر مثبت برداشتی که شخص در اولین جلسه روی دیگران می‌گذارد، دارد. پس درست و مناسب دست بدهید، چرا که دست دادن نامناسب جواب «نه» طرف مقابل را برای شما به همراه دارد.

همچنین لازم است با تمام وجود به طرف مقابل گوش بدهید. گاه وقتی برای اولین بار کسی را ملاقات می‌کنیم شاید برایمان دشوار باشد که با تمام وجود به حرف‌های او گوش بدهیم و این اشتباه بسیار بزرگی است. وقتی به حرف‌های کسی گوش می‌دهید باید گه گاه سرتان را به سمتی خم کنید تا علاقه خود را به صحبت‌های او نشان داده باشید.

مساله مهم دیگر در برقراری ارتباط موثر بلندی و کوتاهی صداست. ممکن است بلندای صدای شما با دیگران تفاوت داشته باشد. اگر بیش از اندازه بلند حرف می‌زنید چه بسا آن را طبیعی و نشانه اعتماد به نفس‌تان تلقی کنید اما شاید دیگران آن را به حساب تکبر و نیاز به جلب توجه کردنتان بگذارند.

اگر خیلی آهسته صحبت کنید ، شاید خودتان آن را به حساب تواضع و فروتنی خود بگذارید، اما در نظر دیگران فاقد اعتماد به نفس ظاهر می‌شوید. پس باید بکوشید بلندای صدایتان با طرف مقابل همخوانی داشته باشد.

شما در اولین ملاقات، از سرنخ‌هایی که دیگران به شما می‌دهند استفاده می‌کنید. شما هم این سرنخ‌ها را به دیگران می‌دهید. سرنخ‌هایی که می‌گویند از من فاصله بگیر یا من مناسب صحبت با تو هستم. متوجه باشید یا نباشید، سرنخ‌هایی دارید که دیگران می‌فهمند تا چه اندازه باز و گشوده هستید.

با حالت بدنتان، نگاه کردنتان و این که چگونه به افراد واکنش نشان می‌‌دهید، سرنخ‌ها را مخابره می‌کنید. مساله فقط این نیست که چه می‌گویید و چقدر صحبت می‌کنید، بلکه حرکت شما هم مهم است. زبان بدن شما، در این مورد که تا چه اندازه در نظر طرف مقابل خود مورد پسند قرار می‌گیرید، نقش مهمی ایفا می‌کند بنابراین توجه داشته باشید بدن خود را چگونه حرکت می‌دهید و حرکت چهره‌تان، روی دوست‌داشتنی بودن شما در نظر دیگران تاثیر می‌گذارد.

در پایان می‌توان گفت اگر بدانید افراد آن اندک خصوصیت اولیه را که در شما می‌بینند به حساب صددرصد شخصیت شما می‌گذارند، می‌توانید درباره اطلاعاتی که درباره خودتان مخابره می‌کنید دقیق‌تر و حساب‌شده‌تر رفتار کنید. در واقع همه ما دست‌کم در مواقعی تاثیرگذاری اولیه بدی داریم.

این بخشی از انسان بودن ماست. از طرف دیگر قرار نیست همه از شما خوششان بیاید و این اشکالی ندارد. اگر واقعا می‌خواهید ارتباط مثبتی ایجاد کنید، می‌توانید بر رفتار منفی اولیه خود فایق آیید و با کمی سعی و تلاش رابطه مثبتی را ایجاد کنید.

5 جمله ای که دختران مجرد دوست ندارند بشنوند

5 جمله ای که دختران مجرد دوست ندارند بشنوند

5 جمله ای که دختران مجرد دوست ندارند بشنوند
با گفتن این جمله به نظر می رسد که روی تلاش و کوشش یک دختر قضاوت می کنید. بهتر است که یک دختر مجرد


را تشویق کنید تا بیشتر تلاش کند
دختر
1- شاید زیاد تلاش نمی کنی
با گفتن این جمله به نظر می رسد که روی تلاش و کوشش یک دختر قضاوت می کنید. بهتر است که یک دختر مجرد را تشویق کنید تا بیشتر تلاش کند طوری که با او احساس راحتی کنید همچنین طوری رفتار کنید که او هم تحت فشار قرار نگیرد.

2- زیاد آرایش کردی!
با گفتن این جمله به شخصیت او، آسیب می رسانید.
یک دختر، دوست دارد پوشش و آرایشش جذاب و زیبا باشد تا دیگران را به سمت خودش جذب کند.

3- برگرد همانجایی که بودی
این جمله، پیامی را به سمت مجردها می فرستد به این معنی که آنها نمی توانند زندگی خوبی داشته باشند و از آن لذت ببرند و آزادی از آنها گرفته شده است.
برای مجردها، پنهان شدن در خانه مثل مخفی شدن دوران جنینی شان در شکم مادر معنای خوشایندی ندارد. اغلب آنها دوست دارند شاغل باشند، با دوستانشان گردش بروند و در نهایت بیشتر وقت شان را با دوستانشان سپری کنند.

4- خیلی عیب جو هستی
این جمله به این معنی است که دیگر وقت زیادی برای انتخاب همسر آینده ات نداری، وقت تو تمام شده، دیگر وقت انتخاب کردن و رفتن به خانه بخت است.

5- توقعت را کم کن
این جمله اینطور تفسیر می شود که تو زیاد از خواستگارهایت سوال می پرسی، ایرادگیر هستی، خودسری.مجردها این جمله را اینطور معنی می کنند که باید سطح توقعشان را پایین بیاورند تا خواستگارهای دست پایینشان را هم جذب کنند و آنها را بپسندند.
به دخترهای مجرد پیشنهاد می کنیم که گول خواستگارهایی که ازنظرشان نامطئن و مشکوک هستند و خودشان را خوب و مثبت معرفی می کنند نخورند. زیرا تا کِی آنها می خواهند اخلاق و رفتار واقعی شان را از شما پنهان کنند و ماسک خوبی را به صورتشان بزنند؟